13 dingen waaruit blijkt dat een man echt verliefd op je is

De stereotypes over mannenliefde zijn bijna altijd waar. “Liefde gaat door de maag.” “Mannen vinden het moeilijk om emoties te tonen.” etc. etc. Maar gelukkig zijn er altijd tekenen aan de wand die aantonen dat een man écht verliefd is. 

1. HIJ IS NIET BANG OM ALLES TE GEVEN

Liefde is geven en nemen toch? En dan hebben we het niet eens over cadeautjes (wat uiteraard ook heel leuk is). Een verliefde man zal ook aan zichzelf werken en alles er aan doen om de relatie te laten werken.

2. DE MANIER WAAROP HIJ NAAR JE KIJKT

Glinsteren zijn ogen? Kijkt hij met een bepaalde trots? Zie je de opwinding in zijn ogen? Hij is blij en trots dat je naast hem loopt!

3. JIJ BENT ZIJN PRIORITEIT

Zelfs als het hem niet uitkomt.

4. HIJ WIL BETROKKEN ZIJN IN JOUW LEVEN

Wanneer een man echt verliefd is, zal hij altijd moeite doen om jou, je vrienden en je familie beter te leren kennen. Nee, een bezoekje aan de schoonfamilie is over het algemeen niet het leukste uitje voor een man – desondanks zal hij niet klagen.

5. DAAROP AANSLUITEND: HIJ VINDT HET BELANGRIJK WAT JOUW VRIENDEN VAN HEM VINDEN

Natuurlijk, mannen zullen snel zeggen dat ze er niets om geven wat anderen van hun vinden. Toch is het belangrijk wat voor indruk jouw vriendinnen en vrienden van hem hebben.

6. HIJ IS GEPASSIONEERD OVER JOUW HOBBY’S

Oprechte interesse. Is er iets mooiers?

7. EEN LOGISCHE: HIJ MIST JE WANNEER JULLIE ELKAAR EEN TIJDJE NIET ZIEN

‘Men fall in love in a woman’s absence, not her presence’.

8. HIJ PRAAT STIEKEM BEST VAAK OVER DE TOEKOMST

Hij zal altijd proberen te peilen of de gevoelens wederzijds zijn. Maakt hij grapjes dat hij later wil samenwonen op een geitenboerderij en 17 kippen? Dikke kans dat ‘ie écht veel om je geeft.

9. HIJ RAAKT JE AAN

Ook op momenten dat je zelf niet eens wist dat je het even nodig hebt. Een hand op je bil. Een kus op je wang. Een korte streel over je bovenbeen. Het betekent dat hij een sterke emotionele connectie met je heeft.

10. ZIJN STEM WORDT LAGER ALS HIJ MET JE PRAAT

Echt? Ja. Het is een natuurlijk verschijnsel dat ‘het mannetje’ zich stoerder en mannelijker voor gaat doen in de aanwezigheid van iemand die hij leuk vindt. Hij probeert je (bewust of onbewust) te imponeren.

11. HIJ SPIEGELT JE LICHAAMSTAAL EN GEZICHTSUITDRUKKINGEN

Iemands bewegingen overnemen is een klassieke vorm van een teken dat hij aangetrokken tot je is.

12. HIJ BETREKT JE IN ZIJN LEVEN

Net als dat hij interesse toont in jouw vrienden en familie, is hij niet bang om jou te betrekken bij zijn vriendenuitjes en -activiteiten. Natuurlijk hebben mannen ook me-time nodig (net als vrouwen), maar een verliefde man is een ondernemende man.

13. HIJ BESCHERMT JE – EN IS SOMS EEN BEETJE JALOERS

Vervelende gasten tijdens het uitgaan? Dikke kans dat hij er iets van zal zeggen.

You might also like