Connect with us

Showbizz

31 augustus begint dan eindelijk een nieuw seizoen Love Island Nederland

Published

on

Het wachten heeft lang, héél lang geduurd. Maar over zo’n kleine drie weken is het dan eindelijk weer zover: dan trapt Love Island Nederland seizoen 2 af. Deze zal niet alleen op Videoland, maar ook ‘gewoon’ op RTL te zien zijn.

Love is in the Air

Om precies te zijn vanaf 31 augustus. De website Cosmopolitan schrijft er over: ‘Eerder dit jaar (lees: in juni!) schreven we nog dat RTL 5 en Videoland in gesprek waren over een nieuw seizoen van Love Island. Zolang de situatie rondom het coronavirus hetzelfde zou blijven, zou er dit najaar gefilmd worden voor seizoen 3. De opnames zouden opnieuw plaatsvinden in de bekende Love Island-villa op het Spaanse eiland Gran Canaria.’

‘Blijkbaar is er in de tussentijd iets veranderd, want Love Island seizoen 3 is alweer bijna te zien! Hoe RTL en Videoland dat voor elkaar hebben gekregen, is niet helemaal duidelijk, maar goed: je hoort ons niet klagen. Want Love Island seizoen 3 komt al op 31 augustus (dat is over nog geen maand!). Dit werd zojuist op Facebook bekendgemaakt’, aldus Cosmo tot slot.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending