Alex en Niels uit ‘Temptation Island’ gaan de ring in

Niels en Alex uit ‘Temptation Island’ gaan in een ring boksen. Ze noemen de wedstrijd zelf ‘Boxing Influencers Battle of the Year’ en die gaat door op 15 februari 2019.

Het nieuws werd naar buiten gebracht door de website Beautify. Waarom hebben de twee gespierde heren problemen met elkaar? Alex had tijdens Temptation Island Rosanna, de vriendin van Niels, aan de haak geslagen. Enkele maanden geleden verscheen er op sociale media nog een foto van een in elkaar geranselde Alex. Velen dachten dat Niels de dader was. Waarom Alex en Niels op de vuist gaan, is niet geweten. Wel weten we al langer dat ze niet de beste maatjes zijn. Zelfs na Temptation Island ging het geflirt verder. Alex zette zelfs intieme berichtjes van Rosanna op Instagram.Het evenement vindt plaats in Topsportcentrum Almere en we mogen binnenkort wellicht meer nieuws verwachten.

Er zijn alvast tickets beschikbaar voor dit evenement van het jaar.

Met dit filmpje kondigt Niels de bokswedstrijd aan:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

15 februari ik tegen Alex @boxinginfluencers battle of the year. Alex ik zie je daar!👊 Bij de kaart verkoop gebruik code “teamniels” om mij te supporten!! Link in bio☝️👈

Een bericht gedeeld door Niels van der Zanden (@nielsvanderzanden) op

Rosanna stuurde eerder deze fantastische affiche de wereld in:

 

You might also like