Viral

Supporter van Vitesse heel erg bang voor Sparta keeper Maduka Okoye

Published

on

Maduka Okoye, keeper van Sparta Rotterdam, heeft een bizarre avond achter de rug in GelreDome in Arnhem. De ploeg uit Rotterdam was op weg om met 0-1 te stunten toen in blessuretijd een supporter van Vitesse het veld oprende. Okaye was niet onder de indruk van de supporter, maar andersom zeker wel. De supporter werd door de doelman van het veld gejaagd.

Vervolgens werd de Nigeriaanse international ook nog eens geraakt door een biertje gegooid vanaf de tribune. Okaye haalde zijn acteerkunsten uit de kast en deed alsof hij veel pijn had, maar het viel erg mee. De wedstrijd werd in de 92ste minuut stilgelegd. Er zouden nog 5 minuten blessuretijd moeten volgen, maar na een half uur werd bekend dat de wedstrijd niet zou worden uitgespeeld. (Thumbnail via ESPN)