Daar zijn ze dan: de mannelijke verleiders van Temptation Island

RTL voedt onze Temptation Island-verslaving al weken met teasers voor het nieuwe seizoen. Eerder deze week werden de acht vrouwelijke verleiders bekendgemaakt. Nu is het de beurt aan de mannen. Ontmoet de acht verleiders die dit seizoen al hun charmes in de strijd gooien.

1 Timone

verleiders-temptation-island

Deze 26-jarige is naar eigen zeggen ‘een rustige jongen’. Ondertussen gaat hij wel met zijn tweelingbroer de club in om vrouwen te versieren én van meisje te ruilen.

2 Maxime

verleiders-temptation-island

De 24-jarige Maxime woonde bijna zijn hele leven in Dubai. Hij is wereldwijs, is niet onbekend met extravagante feestjes en heeft een Brits accent.

3 Gaetan

verleiders-temptation-island

De 25-jarige Gaetan heeft twee grote pluspunten: zijn looks en zijn humor. Hij werkt als model en is trots op zijn roots. Hij noemt zichzelf ‘de definitie van een Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser.’

4 Jietse

verleiders-temptation-island

Deze 21-jarige is de ideale schoonzoon: hij is geen feestbeest, blijft liever thuis en is een ambitieuze ondernemer. Vrouwen kunnen hun hart bij hem luchten; laat die lange gesprekken tot diep in de nacht maar komen.

5 Danicio

verleiders-temptation-island

Danicio (21) is een echt feestbeest en een womanizer. Als hij een drankje opheeft, doet hij er alles aan om vrouwen voor zich te winnen.

6 Jaimy

verleiders-temptation-island

Jaimy (21) is een spontane Amsterdammer. Zijn favoriete bezigheid is golven en hij noemt zichzelf ‘een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan’.

7 Giorgio

verleiders-temptation-island

Deze 23-jarige vind je vooral in de sportschool. Dat gespierde lijf zet hij in om vrouwen te versieren. ‘Een gespierde beer, maar met een klein hartje,’ aldus zijn beschrijving.

8 Ricardo

verleiders-temptation-island

Ricardo (23) is niet vies van een beetje onrust stoken. Hij houdt van aandacht, ziet zichzelf als het alfamannetje van de groep en weet zeker dat hij de vrouwen kan verleiden.

You might also like