Dit speelgoed uit de jaren 90 is nu véél geld waard

8. Speelgoed uit een Happy Meal

Er zijn maar weinig kinderen die niet blij werden van de McDonals en vooral de cadeau’s die je erbij krijgt. Heb je een complete set, dan zul je niet rijk worden, maar een avondje stappen zit er wel in voor het geld van bepaalde series.

9. Pokémon-kaarten

Was er in 2016 de Pokémon Go-hype, spelkaarten kunnen nog veel meer waard zijn. Heb jij er bijvoorbeeld één van Charizard, dan vang je daar bijna 4500 euro voor. Heb je zelfs een complete set van de eerste edities, dan kun je juichen, deze zijn maximaal 7800 euro waard.

10. Pokémon-game

En dan speciaal de versie voor de Gameboy. Heb je een yellow, red of blue-version, dan maak je borst maar nat. Een paar duizend euro voor jou als de verpakking er nog om zit!

11. Polly Pocket

Polly Pocket was niet alleen vroeger populair, ook nu zijn er nog mensen fan. Heb je alles nog in de verpakking zitten, dan kan dit wel 537 euro opleveren, jeej!

12. Power Ranger

Heb je een actiefiguur van de Power Rangers, zoals Carries Zord Titanus uit 1993. Hier, 242 euro voor jou, alsjeblieft.

13. Kyosho 4Runner

Speelgoedauto’s zijn ook nog steeds geliefd. Heb je een ongeopende versie van de 4Runner, dan kan dat zomaar 630 euro opleveren. Een Ferrari Tamiye zorgt voor 125 euro. In ieder geval meer dan deze RC-auto’s kosten.

We zijn er nog niet: Super Mario voor de Nintendo doet ook mee… (zie #15)

You might also like