Dit zijn alle juicy details over Temptation Island 2019

We kunnen niet wachten tot Temptation Island 2019 aflevering 1 te zien is! Vanaf 14 februari kunnen we gelukkig weer smullen van al het drama tussen de koppels. Dit is alles wat we tot nu toe weten over Temptation Island 2019 aflevering 1.

Dit kunnen we al verklappen over Temptation Island aflevering 1

Helaas is Temptation Island 2019 aflevering 1 een weekje uitgesteld op tv. Hoewel we eerst dachten dat Temptation Island 2019 op 7 februari zou beginnen, blijkt nu dat de eerste aflevering pas op 14 februari (toepasselijk) op tv komt. Daarover lees je hier meer.

Nog eventjes geduld, maar over een paar weken kunnen we weer ongegeneerd smullen van al het drama. Rick Brandsteder verklapte al het een en ander over het nieuwe seizoen, waaronder dat het een seizoen is als geen ander met voldoende spraakmakende beelden. Dat klinkt veelbelovend!

WIE DOEN ER MEE AAN TEMPTATION ISLAND 2019?

Wie voor die spraakmakende beelden gaan zorgen, is voor het grootste deel nog onbekend. Maar niet helemaal! Zo wisten we al een paar verleiders te ontdekken die meedoen aan Temptation Island 2019. Michella Kox achterhaalde ook al de wie de eerste deelnemer als onderdeel van een koppel is. Wij zijn heel benieuwd naar alle andere deelnemers die in Temptation Island 2019 aflevering 1 zullen verschijnen.

Wij zitten in ieder geval aan de buis gekluisterd als Temptation Island 2019 aflevering 1 op tv komt. Jij ook? Je kunt ‘m op 14 februari om 20.30 uur op RTL 5 zien!

Zodra je Temptation Island 2019 aflevering 1 terug kunt kijken, plaatsen we hier de link voor je.

You might also like