Gaat er drama losbarsten tussen Stacey en Samantha van Ex On The Beach?

Ex On The Beach Double Dutch Samantha is één van de nieuwste exen die is aangespoeld op Curaçao. Dat verliep niet al te soepeltjes, want direct nadat Samantha zich bij de groep voegde, barstte het drama los. Zo ging ze bijna op de vuist met Lena en we denken dat het daar niet bij blijft, want ze komt speciaal naar Curaçao om haar ex Robin terug te winnen. Daar zit Stacey natuurlijk helemáál niet op te wachten…

Is Ex On The Beach Double Dutch Samantha concurrentie voor Stacey?

Stacey is met Harrie op de zogenaamde hel-date als Samantha haar spectaculaire entree maakt. Ze stond onherkenbaar op een groot podium, terwijl er door de speakers klonk “You blocked me on Facebook, and now you’re going to die“. Oef! Dat zijn harde woorden. Zijn ze voor Robin bedoeld? Daar lijkt het niet per se op, want ze maakt gelijk duidelijk dat ze komt om zijn hart terug te winnen.

Stacey is (gelukkig?) geen getuige van Samantha’s entree, want die zou er écht niet blij mee zijn. Omdat Stacey er zelf niet bij is, besluit Lena het voor haar op te nemen. “Hij heeft een wifey thuis,” aldus Lena, die er uitzag alsof ze Samantha het liefst in de haren zou vliegen. Gelukkig werden de dames direct uit elkaar gehaald, om een gevecht te voorkomen. Tsja, dat zou niet de eerste keer zijn…

Staceys reactie

Die arme Stacey. Terwijl ze kampeerde met Harrie, zag ze op de tablet of terror dat Samantha zich bij de groep zou voegen. Nét op het moment dat ze niet bij Robin kan zijn om in de gaten te houden hoe dat gaat verlopen. Stacey maakt dan ook gelijk duidelijk dat Samantha geen concurrentie is; ze vindt zichzelf namelijk véél knapper. Op het moment dat Samantha en Stacey elkaar voor het eerst ontmoeten, gedraagt Stacey zich ook als een echte dame. Ze geeft Samantha gewoon een kus op de wang! Geen drama dit keer dus.

Niet alleen voor Robin

Tijdens Ex On The Beach zegt Samantha dat ze komt om Robin opnieuw voor zich te winnen, maar dat is niet helemaal waar. Dat blijkt uit een Q&A die Samantha op haar Instagram plaatste. “Ik kwam meer om te feesten en om een leuke tijd met iedereen te hebben.” Hmmm. Hoeft Stacey zich dan toch geen zorgen te maken? Dat gaan we zien in de komende afleveringen van Ex On The Beach Double Dutch!

You might also like