Connect with us

Showbizz

Groot nieuws over Temptation Island VIPS 2020: ‘Er komt nog wel iets aan’

Published

on

De opnames van zowel Expeditie Robinson als Temptation Island VIPS gingen niet op de geplande data door. Máár we mogen toch wat verwachten, dat onthult Kaj Gorgels, die de vorige editie samen met Yolanthe Cabau presenteerde, in zijn podcast Effe Relativeren.

Dit jaar nog ‘iets’ betreft Temptation Island VIPS

“Ik zou eigen achter elkaar negen weken weg zijn, dat viel nu weg. Expeditie Robinson nemen we op de Filippijnen op, dus dat was toch al tricky.” Gast Jay-Jay Boske haakt daar op in dat ‘ze ook naar Zweden hadden kunnen gaan’. “Ja of Terschelling, of Urk. Dat is ook leuk. Ik kan er niets over zeggen, maar ik denk wel dat we dit jaar nog wat gaan draaien. Het is kijken naar een goede oplossing. Als je voor de tropen gaat zijn er meerdere mooie landen waar je eilanden hebt. Dus ik hoop dat dat nog kan.”

Jay Jay: “En de andere programma’s gaan ook niet door? Want dan krijg je een lange vakantie”, stelt hij. Waarna Kaj, over Temptation Island VIPS dus, verklapt: “Dat ziet er beter uit. We gaan nog wel iets doen dit jaar.”

Wie zijn de deelnemers?

Over de deelnemers aan Temptation Island wordt al volop gespeculeerd. Onder meer Niels en Rosanna, verleidster Zwanetta met haar vriend en VonnekeBonneke met haar liefje Davinio worden genoemd.

 

Trending