Helaas: Temptation Island komt tóch later op de buis

Vorig jaar vertelden we nog dat het nieuwe seizoen van Temptation Island op 7 februari 2019 begint. Presentator Rick Brandsteder maakte de verschijningsdatum toen bekend bij RTL Boulevard. Nu blijkt die datum tóch niet te kloppen. RTL laat weten dat ons favoriete reality-programma later op televisie komt.

Geen zorgen, we hoeven niet al te lang te wachten voor we weer kunnen genieten van drama, drama en nog meer drama. Het nieuwe seizoen van Temptation Island begint precies één week later: op donderdag 14 februari.

Wat te verwachten
Nog een maand, dus. Mocht je denken dat de afgelopen seizoenen van het programma niet overtroffen kunnen worden, dan heb je het volgens Rick Brandsteder mis. “Ik kan zeggen – zonder te veel weg te geven – dat het weer heel spraakmakend wordt. Elk jaar is het weet net even anders,” vertelt de presentator.

Zou het spraakmakend worden?
Hij geeft ook al iets weg over het drama-gehalte van dit jaar: “Er is niet gevochten. Het blijft verder daarin wel keurig, maar het is heel spraakmakend.”

Wat we wel al weten
We worden hier niet veel wijzer van, Rick. Gelukkig zijn er al eerste beelden van dit seizoen vrijgegeven, twee verleiders bekendgemaakt en één verleider uitgelekt.

You might also like