Michella Kox beschuldigt Niels van vreemdgaan (en deelt foto’s)

Michelle Kox, beter bekend als de roddelkoningin van Nederland, haalt hard uit naar Temptation Island-deelnemers Niels en Rosanna. Niels zou namelijk zijn vreemdgegaan en uiteraard heeft Michella het verhaal én de foto’s.

Het verhaal
Een onbekend meisje deelt haar verhaal over haar ‘relatie’ met Niels met Michella. Nu weten we dat Michella de beroerdste niet is om de juicy details met de rest van Nederland te delen.

Niels en het onbekende meisje zouden wat gesprekken hebben gehad en privéfoto’s hebben uitgewisseld (dit vindt Michella al vreemdgaan). De twee hebben elkaar nooit in het echt gezien.

De roddelkoningin deelt het verhaal via onderstaande YouTube-video

Reacties
Niels en Rosanna hebben beiden gereageerd op het verhaal van Michella. “Ik moet heel even wat kwijt, er is blijkbaar iemand die mij beschuldigd van vreemdgaan. Ik ben zeker niet vreemdgegaan en ik vind het heel erg jammer hoe dit online is neergezet. Jammer,” aldus Niels.

Niels legt het nog even uit voor de duidelijkheid: “Tussen mij en Rosanna is het niet altijd koek en ei, dat weten jullie ook wel door de Temptation-avonturen. Als ik een gesprek heb met iemand, betekent dit niet dat ik meteen vreemdga. Het zijn gesprekken uit het verleden met iemand die ik niet ken, het stelde niks voor. Privéfoto’s, zet ze online, doe je ding, ik schaam me nergens voor.”

Niets aan de hand
Gelukkig is Rosanna het met haar verloofde eens en vertelt op haar Instagram-story: “Mooi is dat hoe sommige mensen je relatie kapot proberen te maken. Iedereen weet: het is even uit geweest tussen mij en Niels na Temptation. Ik heb gesprekken gehad met anderen, Niels heeft gesprekken gehad met anderen. Ja, boeiend. Daarna zijn we weer bij elkaar gekomen. Verleden is verleden. Shit happens. Je gaat gewoon verder.”

You might also like