Connect with us

Showbizz

Rodanya geeft toe: ik had sεks met Danicio

Published

on

Wie afgelopen donderdag keek naar de finale van ‘Temptation Island’ zal waarschijnlijk al hebben doorgehad dat Rodanya niet de waarheid sprak. Zo’n beetje de grootste roddels gaat op dit moment over Rodanya, die samen met haar vriend Morgan meedeed aan Temptation Island en tijdens de allerlaatste nacht op het eiland toch echt de fout in leek te gaan met vrijgezel Danicio. En daar geeft Rodanya nu zelf meer duidelijkheid over bij Goedele On Top.

Bij het Belgische programma waarbij Goedele Liekens iedere week met een deelnemer van Temptation Island praat, was Rodanya deze week te gast. En Goedele blijkt niet van plan haar te sparen. Ze vraagt dan ook direct wat er de laatste nacht op het eiland met Danicio gebeurd is, waarop Rodanya vertelt dat er inderdaad wel gekust is. „Ik heb meerdere malen gezegd dat ik zou doen wat goed voelde en dat heb ik daar ook gedaan”, verklaart ze over die avond.

„Echt kussen of zoenen kan ik het niet noemen”, vervolgt ze.  „Ze maken het mooier dan het is, maar dat doen ze met alles. Maar er is wel een kusje gegeven. Ja, zeker.” Met zoenen vindt Rodanya dat het zou gaan om tongzoenen, wat die avond volgens haar niet gebeurd is.

SΕKS NA TEMPTATION

Maar dat was na Temptation Island wel anders, blijkt al snel in het gesprek met Goedele. Die wijst Rodanya erop dat er duidelijk een sεksuele spanning was tussen Danicio en haar, iets wat Rodanya bevestigt. „Maar we hebben die avond geen sεks gehad. Ik wilde niet verder. Ik had op een gegeven moment zoiets van: Rodanya dit kan gewoon niet, maar je voelde wel dat er spanning was”, vertelt ze daarover. Danicio ging volgens haar die avond weer terug naar zijn slaapplek op de grond. „Hij durfde die stap telkens niet te nemen”, zegt ze lachend, waarna ze bevestigt dat als hij wat volhardender was geweest het wellicht toen al gelukt was om haar in bed te krijgen.

Want even later maakt Goedele de opmerking: ‘Danicio, jongen toch. Je hebt je kans gemist”, waarop Rodanya lacht en zegt: „Naja kans gemist niet hoor. Uiteindelijk heeft hij wel zijn zin gekregen. Nadien hebben wij wel afgesproken en toen hebben we ook het bed gedeeld.”

Bekijk de hele aflevering op https://www.vijf.be/video/temptation-island/temptation-island-s11/goedele-on-top-s2-rodanya

Je moet wel even een account aanmaken om de video te kunnen zien!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending