Spoiler! Er gebeurt iets heel onverwachts in aflevering 8 van Ex on the Beach Double Dutch

Ex on the Beach Double Dutch aflevering 8 is bijna te zien! We kunnen niet wachten om te zien hoe het gaat aflopen met de romances van Yasmine en Renan, Lena en Mezdi en misschien wel Viktor en Brody. Maar inmiddels weten we dat er iets erg onverwachts gaat gebeuren in de nieuwe aflevering. Pas maar op, Djessy!

Een gevecht in Ex on the Beach Double Dutch aflevering 8

In het laatste stukje van aflevering 7 van EOTBDD is te zien dat Yasmine en Mezdi weer enorme ruzie hebben. En daar vertelt ze ook een “klein” detail over Mezdi’s geslachtsdeel. Ze zegt: “Ze vroegen aan mij hoe groot het geslachtsdeel van Mezdi is en toen zei ik: ‘Ja, niet groot. Het is de kleinste die ik heb gehad.’ Hierdoor was zijn ego enorm gedaald en begon hij over mijn nepborsten en fake lippen.” We zien dat de twee naar elkaar schreeuwen en dat Yasmine een glas naar Mezdi gooit. Hoe zou dit aflopen?

Yasmine heeft een nieuwe vlam

Mezdi is niet de enige waarmee Yasmine in Ex on the Beach Double Dutch aflevering 8 ruzie maakt. Ook Brody krijgt het aan de stok met de Belgische schone. En what?! Aan het eind van aflevering 7 is te zien dat Yasmine en Elias gaan kussen in aflevering 8! Zou dat dan betekenen dat de romance tussen Elias en Djessy helemaal voorbij is? We gaan het zien!

You might also like