Spoiler: Temptation Island’s Yasmine komt in de volgende aflevering naar Ex on the Beach

Kan jij ook niet wachten tot Ex on the Beach Double Dutch 2018 aflevering 6 op televisie is? De eerste vijf afleveringen zijn inmiddels op televisie geweest en we weten nu al dat de volgende aflevering héél interessant gaat worden. Iemand heeft namelijk een screenshot van de groepsapp van de deelnemers van EOTB doorgestuurd naar Michella Kox en daaruit blijkt dat Temptation Island’s Yasmine in aflevering 6 naar het eiland komt!

Ex on the Beach Double Dutch 2018 aflevering 6

Op de foto is te zien dat Djessy aflevering 6 al heeft gekeken, samen met Koen Kardashian. Ze vertelt aan de andere kandidaten wat er precies gebeurt in deze aflevering. Ze zegt dat haar ex Jim komt en ze meteen met hem op date gaat. Maar dit is nog lang niet alles! Ze vertelt ook dat Yasmine (die we allemaal kennen van Temptation Island en het ná de afleveringen erg gezellig had met Mezdi) naar het eiland komt. Spannend!

Mezdi exposen

Djessy zegt dat Yasmine naar het eiland komt om Mezdi te “exposen,” omdat hij er met een vriendin van haar vandoor is gegaan. Niet netjes, Mezdi! Maar ach, Mezdi is sowieso niet zo netjes, want inmiddels is gebleken dat hij, terwijl hij met Danielle naar Temptation Island ging, óók aan het daten was met Lena.

Bekijk de screenshot hieronder:

 

Benieuwd geworden? De aflevering is zondag om 22.00 uur te zien op MTV!

Mooi en gezondMooi en gezond
You might also like