Temptation-Niels en Alex door het lint bij staredown

Donderdagavond vond de Staredown Alex vs. Niels plaats. Vrijdag 15 februari staan de twee Temptation-deelnemers tegenover elkaar in de ring, want dan is het tijd voor hét gevecht van de dag. Het belooft heftig te worden, want tijdens de Staredown Alex. vs. Niels liep het al aardig uit de hand tussen de twee.

Staredown Alex vs. Niels loopt uit de hand

Tijdens zo’n staredown is het niet de bedoeling dat de twee elkaar aanvliegen, maar dat gebeurde toch. Gelukkig werden Alex en Niels direct uit elkaar gehaald. Niels vertelt daarover: “We hebben ook wel een beetje een verleden en ik mag gewoon heel die gozer niet. Alles wat hij doet… Ik irriteer me er gewoon aan.”

Dat is begrijpelijk, want toen Niels en zijn vriendin Rosanna voor het eerst aan Temptation Island meededen, ging het helemaal mis. Rosanna belandde met Alex in bed en sindsdien kunnen Niels en Alex elkaar niet luchten of zien. Logisch ook, natuurlijk.

Niels vindt dat hij wat recht te zetten heeft als het op Alex aankomt. “Ik train al twaalf jaar en ik weet dat ik het in me heb. Boksen heb ik nooit gedaan, maar ik ben wel een beetje een straatvechtertje geweest vroeger. Dat zit wel in me. Ik kan wel wat hebben en ik kan wel wat uitdelen.”

NIET ONDER DE INDRUK

Natuurlijk werd ook Alex even aan het woord gelaten. Hij zegt niet onder de indruk te zijn van zijn tegenstander Niels. “Ik heb tien jaar krachtsport gedaan en ben ook personal trainer. Ik ben een beetje in een dipje beland en was toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik hierin gevonden, dus ik ga hier ook zeker mee door.”

Bekijk de beelden hier:

You might also like