Temptation-Rosanna: ‘Als hij me verκracht had, hadden ze niet ingegrepen’

Gisteren werd bekend dat RTL voorlopig stopt met het uitzenden van programma’s zoals Temptation Island. En daar is Rosanna Voorwald, die twee keer meedeed met haar vriend Niels van der Zanden, erg blij mee.

‘Als hij me verκracht had, hadden ze niet ingegrepen’

Aan Grazia vertelt ze namelijk: “Bij mij is eigenlijk net zoiets voorgevallen als in De Villa. Ik was tijdens Temptation Island VIPS zo dronken dat ik in het bed van een van de andere meiden ben gaan liggen, met mijn bikini en hakken nog aan. De tv-makers hebben verleider Alex toen gepusht om naakt naast me te gaan liggen, terwijl ze wisten dat ik hartstikke dronken was”, foetert Rosanna.

“Hij pakte me vast, en toevallig had ik dit keer een kwade dronk, en ben ik boos geworden. Maar eigenlijk is het pure aanranding. Ik heb twee soorten dronken en het had dus ook heel anders kunnen uitpakken..”

“Hij had me wel kunnen verκrachten, ik weet honderd procent zeker dat ze dan niet hadden ingegrepen, en het waarschijnlijk ook nog hadden uitgezonden. En dan was het de volgende dag geweest van: Kijk eens wat Rosanna nu weer heeft gedaan…”

‘Ik vind dat een soort van verkrachting’

Vriend Niels vult aan: “De eerste beelden die je de volgende dag zag, waren van Roos die geschrokken op bed zat. Ze had superveel spijt en heeft de hele dag lopen douchen omdat ze zich zo vies voelde. Ik vind dat een soort van verkrachting, want eigenlijk stond ze helemaal niet achter haar beslissing.”

“Ik heb heel lang gezeten met wat er daar in die villa is gebeurd. Ze hebben niet alles uitgezonden en Roos was te dronken om het zich te herinneren. Ik heb me zo vaak afgevraagd wat er zich nog meer heeft afgespeeld en of Roos daar wel achter stond. Die tv-makers hebben gewoon misbruik gemaakt van een meid die van voren en achteren niet meer wist wat ze deed. Dat is heel erg vies”, gaat Niels verder.

‘Alles wordt gemanipuleerd in dit programma’

“Sowieso wordt alles gemanipuleerd in dit programma. Beelden worden verdraaid en ze voeden je de hele tijd met negatieve berichten over je partner om olie op het vuur te gooien. Tegen Roos zeiden ze continu dat ze beter voor Alex kon gaan.”

En Rosanna tot slot: “Als je naar Temptation Island USA kijkt, gaat het écht om liefde vinden. Het is een test om jezelf en je partner te leren kennen. Temptation Island hier heeft weinig met een relatietest te maken. De verleiders zijn ordinair en alleen maar uit op seks, en dat gaat heel veel grenzen over.”

Mooi en gezondMooi en gezond
You might also like