Tim wou als verleider meedoen aan ‘Temptation Island 2019’ maar werd afgewezen.

Tim uit ‘Temptation Island’, beter bekend als Timtation, wou opnieuw deelnemen aan het programma. Dit keer had hij zich opgegeven als ‘verleider’, maar bij VIJF en RTL hebben ze hem de deur gewezen.

Timtation, de man die in Temptation Island 2018 zijn Deborah Leemans bedroog, laat aan RTL Boulevard weten dat hij graag had willen meedoen aan het nieuwe seizoen van de realityserie.

“Ik zou direct weer meedoen”, zegt hij. “Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten.”

Misschien Temptation Island VIPS?

Ondertussen zitten de opnames van Temptation Island erop. Het is dus absoluut uitgesloten dat Tim begin 2019 op VIJF te zien zal zijn. Er doen echter geruchten de ronde dat in Nederland het programma Temptation Island VIPS met beroemdheden terugkomt.

Tim laat weten dat hij ook heel graag in dat programma zou meedoen als realityster. Hij denkt zelfs dat hij in de smaak zal vallen bij het publiek. “Ik krijg nog steeds veel reacties op straat”, beweert hij. “Vooral leuke reacties, dat ik hun grote favoriet was in Temptation Island, omdat ik altijd mezelf gebleven ben.”

Ramen wassen niet altijd leuk

Waar houdt Tim zich mee bezig terwijl hij wacht om uitgenodigd te worden voor televisieprogramma’s? Hij wast ramen. “Ik ben momenteel druk bezig met mijn werk”, zegt hij. “Ik werk fulltime als ramenwasser. Dat vind ik leuk om te doen, maar het kan ook vervelend zijn hoor. Veel mensen willen namelijk met mij op de foto. Maar op dat moment ben ik aan het werk en juist dan word ik gevraagd om op de foto te gaan. Maar goed, mijn collega’s vinden het gelukkig wel grappig.”

Toch komt Timtation soms in gênante situaties terecht: “Ik was laatst bij een bedrijf de ramen aan het lappen, maar het was net lunchpauze. Iedereen was gezellig samen aan het eten terwijl ik de ramen aan het zemen was. Toen zaten ze echt van: amai, dat is Tim van Temptation Island! Ze waren echt in shock.”

Geen spijt

Toch vindt Tim het over het algemeen leuk om herkend te worden door zijn wijze uitspraken in Temptation Island: “Ik vond het geweldig.”

“Ik heb er absoluut geen spijt van. Ik heb er veel van geleerd. Zeker over mezelf, maar ook over relaties. Ik ben blij dat ik heb deelgenomen aan Temptation Island.”

Tattoo van Cherish

Ook vindt hij het niet erg dat zijn bruiloft met Deborah Leemans in het water gevallen is door het programma: “Dat maakt me niet uit. Het is voor mij een teken dat het zo heeft moeten zijn. We hebben ook geen contact meer met elkaar. Ook niet met Cherish trouwens. Ik neem haar ook niets kwalijk. Het was haar taak om een spelletje met me te spelen, daar is Temptation Island voor. De tattoo van het kersje dat ik heb laten zetten voor Cherish blijft dan ook voor altijd staan.” 

You might also like