Zwaarste klus ooit: Schoonmaker vindt 150 kilo poep in badkamer Amstelveen

Waarschijnlijk kun jij het jezelf niet voorstellen dat je 150 kilo poep van jezelf gaat bewaren in je badkamer. En dat is nu net wel wat schoonmaker Tugrul Cirakoglu van schoonmaakbedrijf de Frisse Kater aantrof in een seniorenwoning in Amstelveen. Hij maakte een video over deze klus, natuurlijk zonder adres en plaats te noemen. Maar RTVA kreeg enkele tips binnen dat het zou gaan om een seniorenwoning in de wijk Groenelaan in Amstelveen.

Inmiddels is de video van het schoonmaakbedrijf verwijderd op het internet. Door de aanwezige grote hoeveelheid ontlasting was er een gevaar voor de gezondheid ontstaan. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de buren. De geuroverlast was ook immens. Het schoonmaken van de woning was extra moeilijk omdat de bewoner tientallen liters cola over de poep had gegooid. Dit leverde een zeer plakkerige substantie op die moeilijk was te verwijderen. Niet iedereen vond de beelden prettig om naar te kijken en veel mensen snappen ook niet hoe het zo ver heeft kunnen komen.

Cirakoglu richtte in 2014 het schoonmaakbedrijf De Frisse Kater op en is gespecialiseerd in uitzonderlijke situaties. Van sommige klussen maken ze een video en plaatsen ze op hun Youtube kanaal.

Loading...
You might also like