Connect with us

Viral

13-jarige krijgt tik van agent bij aanhouding in Nijmegen

Published

on

Indara Philips uit Nijmegen is boos. En dat heeft er allemaal mee te maken dat haar 13-jarige zoon vorige week zaterdag is aangehouden in Nijmegen en daarbij een tik kreeg van een agent. Indara vindt dat je een boete kunt geven, maar een kind sla je niet. De politie zegt dat het gebruikte geweld niet buitensporig of onterecht was.

De jongen was met zijn vrienden in de stad toen een politiebusje door de straat reed op weg naar een melding. Volgens de politie ging de jongen expres voor het busje staan, maar zelf zegt hij het voertuig niet te hebben gezien toen hij de straat over wilde steken. Het politiebusje reed over zijn voet.

De voet van de zoon van Indara. Foto via Indara Philips.
Toen de agenten even later terug reden, kwamen ze de jongeren weer jongen. Een van de vrienden van Indara’s zoontje zei tegen de politie dat ze zijn voet wel hadden kunnen breken. De agent zou hebben gezegd: “De volgende keer breek ik zijn voet”. De woordenwisseling leidde tot de aanhouding van de 13-jarige jongen.

Er is een video die begint als de jongen is aangehouden door de politie. Je hoort een agent zeggen “Je moet je bek eens even houden”, waarop de 13-jarige reageert met “wat bek houden?”, vervolgens krijgt hij een tik op zijn hoofd. De jongen reageert kwaad en ook omstanders laten van zich horen.

Agent deelt tikje uit
[videopack poster=”https://todayviral.nl/wp-content/uploads/2022/03/13-jarige-krijgt-tik-van-agent-bij-aanhouding-in-nijmegen-623f29ff5cb19.jpg” width=”640″ height=”360″]https://dailybuzz.nl/media/2022/3/26/6887a010-ad13-11ec-ac0c-10ddb1b30d21/politie_13_jarige_jongen_web_wm.mp4[/videopack]

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending