Connect with us

Funny

9 redenen waarom gourmetten verschrikkelijk kυt is!

Traditioneel gourmetten tijdens eerste kerstdag en mogelijkerwijs doe je het tweede kerstdag ook gewoon weer. Veel mensen doen het, maar eigenlijk is gourmetten gewoon verschrikkelijk kυt. Het is gewoon een grote bak ellende, en wij gaan je precies vertellen waarom het gewoon echt KυT is.

1 Het duurt echt verschrikkelijk lang

Drie uur wachten tot überhaupt het gourmetstel warm is, om vervolgens nog eens drie uur te “dineren”

2 Je zit al vol voordat je begint

Voor je begint heb je al drie meter stokbrood naar binnen gewerkt en zit je al compleet vol

3 Non-stop spetterend vet

Hele tijd op spattend vet is gewoon een aanslag op je kleren

4 Lekkerste vlees meteen weg

Dat malse stukje biefstuk is bij het knipperen van je ogen al weg gekaapt

5 Struikelen over snoeren

Als je van tafel af moet om iets te pakken of mogelijkerwijs te vluchten naar het toilet, struikel je gegarandeerd over de gourmetstel snoeren

6 Stinkend huis

DIE LUCHT, DIE LUCHT, daar kom je de komende 8 maanden niet meer vanaf

7 Nieuwe kleren

Dacht je dat je huis het enige was. Die kleren die je aan hebt kan je ook beter weggooien.

8 Je moet nog steeds zelf koken

Kerst, gezellig en leuk, moet je nog steeds zelf je eten maken..

9 De dag erna begint het hele riedeltje weer opnieuw

Ja, tweede kerstdag doen we het gewoon weer opnieuw