Connect with us

Viral

Nederlandse rapper JayJay maakt een carrièreswitch en plaatst nu pikante video’s met vriendin

Published

on

Gedurende een lange periode kwam JayJay Santana herhaaldelijk in het nieuws vanwege verschillende nadelige omstandigheden. Verscheidene televisieprogramma’s beweerden dat JayJay een meesteroplichter was die via online praktijken talloze slachtoffers benadeelde. Na enige tijd leek de rapper van de radar te zijn verdwenen, totdat wij hem onlangs opzochten.

Het was namelijk alweer enkele maanden geleden dat we JayJay Santana ontmoetten in Rotterdam, naar aanleiding van een conflict met de heren van Broederliefde. Echter, in slechts een korte tijdspanne kan er veel veranderen, zoals JayJay zelf laat zien. Hij heeft namelijk een opmerkelijke carrièreswitch gemaakt en zichzelf opnieuw uitgevonden.

JayJay heeft al geruime tijd een gelukkige relatie met zijn vriendin Joanna, die hij ontmoette op een huisfeest. Het stel heeft inmiddels een kind samen. Joanna verdiende al geruime tijd geld als online filmpjes te maken, waarbij ze naar eigen zeggen aanzienlijke sommen verdiende.

Om een kijkje achter de schermen te nemen, hebben nieuwszenders het stel bezocht en een video opgenomen waarin JayJay een Thuisbezorgd bezorger speelt. Tijdens ons bezoek vertelde JayJay ook over de ingreep die hij heeft ondergaan om een sixpack te krijgen. Om een voorproefje van de video te zien, kunt u de onderstaande link bekijken:


Klik hier of op de foto om de video te bekijken

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending