Connect with us

Viral

Moeder is op zoek naar deze agressieve wielrenner

Published

on

Mountainbikers en wielrenners hebben alles behalve een goede naam in Nederland. Deze man heeft het helemaal bont gemaakt. Hij knalde namelijk keihard over een bospad in Aalst Waalre waar ook een moeder en dochter liepen, en toen hij op zijn snelheid werd aangesproken besloot hij het meisje een beuk uit te delen. De moeder deelde de volgende tekst met foto’s:

”Wie kent deze mountainbiker die op zondagochtend mijn dochter een kaakslag gaf en daarna over zijn fiets trok? Hij reed erg hard op een smal bospad bij de uitgang van het bos en gaf aan dat wij op een bike pad zouden lopen. Dat is daar absoluut een wandelpad voor voetgangers, en natuurlijk zijn er ook bikers, maar het is zeker geen bikerspad. Ik kon niet helpen, vanwege een gescheurde knieband, wel foto’s maken gelukkig. We weten nog niet wie het was en bij nadere informatie hoor ik het graag! Locatie Aalst Waalre, uitgang bos bij de Lissevenlaan.

Ik zie erg veel reacties van onbegrip; misschien wat uitleg bij het voorval; bij een knieband scheuring krijgt men een brace en is het aanbevolen om de spieren goed te trainen. Dus wandelen is erg goed daarvoor. Helaas was het ski ongeluk dusdanig dat ik 2 braces heb. Plotselinge bewegingen zijn pijnlijk, vooral op een bospad. De biker fietste rakelings langs mij en toe ik hem daarop aansprak reageerde hij al erg agressief naar mij en mijn dochter, nog voordat hij sloeg. Toen dat niet ophield waarschuwde ik hem dat ik een foto zou maken. Toch gaf hij haar de kaakslag en trok haar ook nog over zijn fiets. Natuurlijk had ik hem ook een directe willen geven, eindelijk mijn boks ervaring van 7 jaren in praktijk brengen, maar ik verwachtte gewoon niet dat hij een jonge vrouw zou slaan. En volgens ons was hij 1.85-1.90 m lang. En had een helm op. Tsja.. dus gekozen voor foto’s maken met het risico op nog meer agressie, ook naar mij toe. Graag zinvolle tips!”

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending