Connect with us

Viral

Ajax-speler Antony wil shirtje aan kind geven, maar wordt gejat door volwassen man

Vandaag stond de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma en de eindstand van deze wedstrijd is 3-2 geworden. De uit Brazilie afkomstige Ajax-speler Antony Matheus dos Santos, die kortweg Anthony, wordt genoemd, wilde een shirtje geven aan een jonge fan, maar deze werd door een volwassen man uit zijn handen gegrist.

Antony maakte in de 86ste minuut de winnende 3-2, waarna hij zijn shirt uittrok en daarvoor de gele kaart kreeg. In de vierde minuut van de extra tijd duwde Dusan Tadic, de maker van de 2-2, zijn Braziliaanse teamgenoot naar de grond toen hij zogenaamd geblesseerd was. Het leverde Antony zijn tweede gele kaart op.

De matchwinner rende een minuut na zijn rode kaart weer het veld op, om de overwinning op de club uit Rotterdam te vieren. Nog voordat de speler uit São Paulo zijn shirt aan een jonge fan had kunnen geven, werd het shirt uit zijn handen gegrist toen Antony het achter zijn rug in zijn handen had. De volwassen man die het shirt pakte liep vervolgens razendsnel de trap op richting de uitgang van de Arena. Intussen gaan de beelden van de man rond, dus echt lekker zal hij voorlopig niet kunnen genieten van het shirt. Thumbnail via.