Connect with us

News

Aldi verkoopt nu deze roze koffers voor een prikkie

Published

on

Joehoe, de vakantie komt steeds dichterbij. Heb jij al een reisje op de planning staan of ben je er nog niet uit waar de reis naartoe gaat? Of je nou een weekendje naar Texel gaat of vier weken naar Spanje, het liefst reizen we natuurlijk wel in stijl. Aldi verkoopt nu supertoffe koffers in lichtroze en blauw en dat voor een heel fijn prijsje.

Laat die vakantie maar komen, want met deze koffers zijn wij helemaal klaar om op reis te gaan. Als je op vakantie gaat zijn er heel wat spullen die meegaan in onze koffer en het liefst vervoeren we onze spullen ook nog eens in een mooie koffer. Helaas zijn fashionable koffers vaak vrij prijzig en geven we dit geld liever uit op de plek van onze vakantiebestemming. Gelukkig verkoopt supermarkt Aldi nu koffers voor een heel fijn prijsje en lijken ze enorm op de geliefde Suit Suit-koffers.

De kleine koffer (handbagage-formaat) shop je al voor €39,99 en de grotere koffer kost €49,99. Beide formaten zijn verkrijgbaar in lichtroze en lichtblauw. De koffers zijn te koop bij Aldi vanaf donderdag 9 mei.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending