Connect with us

News

Aldi verkoopt nu spotgoedkope Jacuzzi’s

Published

on

Wie houdt er niet van om lekker in een jacuzzi te bubbelen? Dat is precies wat je met het model van Aldi kunt doen. De jacuzzi is van het merk Intex en is zoals gezegd opblaasbaar. Dat heeft als voordeel dat je hem in de winter redelijk makkelijk weer kunt opbergen in afwachting van de volgende zomer. Daarnaast krijg je er ook een afdekzeil bij om hem gedurende de zomer toch enigszins vrij te houden van bladeren en andere ongewenste dingen.

De jacuzzi heeft ruimte voor vier personen en komt met een bedieningspaneel om alles te regelen. Hierop kun je onder andere de temperatuur instellen om je water tot 40 graden te verwarmen. Daarnaast heb je natuurlijk ook die bubbels nodig en daarvoor is er een speciale bubbelstand, die gebruik maakt van 120 bubble-jets. Verder heeft de jacuzzi een inhoud van ongeveer 795 liter en is hij 145 x 196 x 71 cm groot.

Je kunt de opblaasbare jacuzzi bij Aldi scoren vanaf zaterdag 3 augustus voor een spotprijsje van 299 euro. Je krijgt er drie jaar garantie op.

Je scoort hem hier. Wees er wel snel bij, want op=op!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending