Connect with us

Viral

Verontruste bewoner gooit meubels van tien hoog op vandalen

Published

on

Een verontruste bewoner heeft afgelopen nacht enkele vandalen verjaagd door meubels van tien hoog op hun hoofd te gooien. Het incident vond plaats in een flatgebouw aan de rand van de stad.

Volgens getuigen hadden de vandalen de flat betreden en begonnen ze vernielingen aan te richten. Ze gooiden stenen door ramen en beschadigden deuren en muren. Een aantal bewoners was bang geworden en belde de politie.

Maar één bewoner, die liever anoniem blijft, besloot om zelf actie te ondernemen. Hij sleepte enkele meubels naar het balkon en gooide ze vervolgens naar beneden, recht op de vandalen die zich op de begane grond bevonden. De meubels misten de vandalen net, maar het was genoeg om hen te laten schrikken en te laten vluchten.

De politie arriveerde kort daarna en arresteerde twee verdachten in de buurt van het flatgebouw. De bewoner die de meubels had gegooid werd niet gearresteerd, omdat hij volgens de politie handelde uit noodweer.

De bewoners van het flatgebouw zijn opgelucht dat de vandalen zijn weggejaagd. Ze prijzen de moed van de anonieme bewoner die optrad tegen de indringers. “We zijn dankbaar dat hij ons heeft beschermd”, zei een bewoner. “We hopen dat de politie snel de andere vandalen kan oppakken die nog steeds vrij rondlopen.”


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending