Connect with us

Showbizz

Alisa Megastar van Ex on the Beach ondergaat bizarre ingreep

Dat veel mensen van EOTB niet vies zijn van een cosmetische ingreep is geen geheim. Yasmine onderging wat operaties in Istanbul en de Terror Twins zijn onherkenbaar. Nu heeft ook Alisa Megastar uit seizoen 2 een ingreep laten doen en het is nog al een bizarre….

‘Devil Lips’

Ze heeft namelijk ‘Devil Lips’. Dan denk je wat zijn dat nou weer? Bij deze nieuwe ingreep laat je je lippen opspuiten in een duivelse vorm. Deze nieuwe liptrend is vooral in Amerika helemaal hot. Gisteren postte de Ex on the beach ster een foto van haar nieuwe look en haar volgers zijn daar erg van geschrokken. Zo vragen enkelen zich af of dit een grap is en verklaren anderen haar voor ‘oerlelijk’ en ‘gestoord’. Zelf heeft Alisa (nog) geen spijt van haar keuze. Op Instagram schijft ze: “I DID IT!!! NOW I HAVE DEVIL LIPS TOO😍 DO YOU LIKE THIS NEW FASHION? #devillips

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I DID IT !!! NOW I HAVE DEVIL LIPS TOO😍 DO YOU LIKE THIS NEW FASHION ? #devillips

Een bericht gedeeld door A L I S A M E G A S T A R (@alisa_megastar) op

Echt of nep?

Of de foto echt is, of dat Alisa heel goed kan photoshoppen is nog niet bekend. Ze krijgt er in ieder geval genoeg aandacht mee… Wij gaan er echter niet vanuit dat dit een trend wordt in Nederland.