Connect with us

Funny

Bakje popcorn erbij: Yvonne Coldeweijer vs Andre Hazes en Sarah van Soelen

Published

on

We hoeven jou natuurlkijk niet te vertellen dat RTL Boulevard en Shownieuws alleen het nieuws van de sterren brengen als zij dat uitkomt. Achter de schermen hebben ze natuurlijk veel contact met mensen die ze willen bespreken of deze mensen zijn zelf een soort van deskundige in het programma. Dan is het natuurlijk moeilijk om je eigen sores te behandelen op televisie.

Komt die sores dan niet naar buiten? Natuurlijk wel. Zo zijn er de Roddelogen Rene Watzema en Fawry, maar natuurlijk ook de boys van Roddelpraat. En op Instagram zijn er nog een zooi accounts die juice verzamelen en het zonder te controleren delen. De 34-jarige Yvonne Coldeweijer aka Life of Yvonne heeft ook zo’n account en krijgt een hoop geruchten, roddels en waarheden opgestuurd.

En Yvonne heeft “spionnen” in de omgeving van Andre Hazes die haar precies vertellen wat Andre en zijn vriendin Sarah van Soelen allemaal doen. En dat loopt nu allemaal een beetje uit de hand, omdat Yvonne in de wereld heeft geslingerd dat Sarah in een kliniek is opgenomen. Kortom, Andre boos. Sarah boos. Ook Yvonne boos, en zij doet in deze video haar kant van het verhaal.

Trending