Connect with us

News

Barbie aka Samantha de Jong opnieuw zwanger van nieuw vriendje?

Published

on

Barbie, ofwel Samantha de Jong, heeft na een lange tijd de stilte rondom zichzelf weer doorbroken. Tenminste, dat vermoeden we. Vanaf 7 augustus hebben we namelijk niets meer van deze dame vernomen op social media. Dit terwijl we gewoonlijk toch wel minstens zo’n 3 posts per dag plaatst.

Maar een paar dagen geleden kwam daar ineens een nieuw account ‘samantha_de_jong31‘. De ’31’ verwijst naar het 31e account dat ze opnieuw heeft moeten opstarten omdat ze haar inloggegevens kwijt is.

Nee grapje, geen idee. De vorige was ‘samantha_de_jong29‘ dus dan zou nummertje 30 missen. Ze is 32 jaartjes oud dus het kan ook haar leeftijd niet zijn. Maar goed, verder. Plots kwam onderstaande post online: ‘weer een kindje?‘, over een nieuw kindje.

BARBIE: “WEER EEN KINDJE..“
En dat was toch even schrikken aangezien de blondine vorig jaar bevallen was en daar behoorlijk wat ophef over was.

De voogdij ligt ook niet meer bij de blondine, net zoals haar andere twee kinderen met Michael van der Plas. Dus waarom nóg een kind? Maar gelukkig, het “kindje” bleek een hond te zijn. Ook daar zijn natuurlijk vraagtekens bij gezet.

Volgers vermoeden dat de man uit het laatste filmpje op haar oude account haar nieuwe vriend (te zien in onderstaande link) is en dat dit hun nieuwe hond zou zijn. We gaan het in de aankomende tijd vast en zeker allemaal zien!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending