Connect with us

Viral

Barbie heeft ruzie met ex-vriendin van ex en is mogelijk weer zwanger

Published

on

Samantha de Jong ken je natuurlijk beter als Barbie uit Oh Oh Cherso, en het lijkt Samantha weer te lukken om in het nieuws te komen. Even een kleine recap. Vriend Gelmore is in april plotseling overleden en een paar weken later vond Barbie alweer geluk in de liefde met een nieuwe vriend, Robbie. Maar Samantha heeft het nu aan de stok met de ex van haar ex-vriend Gelmore.

Deze ex van Gelmore is Marie van der Sande en de dames hebben al een tijdje mot met elkaar. Marie bijt van zich af door een boekje open te doen over Samantha, namelijk dat Barbie alweer zwanger zou zijn.

Na het verdrietige nieuws van Gelmore deelde Samantha een foto op Instagram van hun zoontje Angelo met daarbij de tekst dat ze toch nog een klein stukje Gelmore heeft en dat Angelo met trots kan zeggen dat hij een dappere papa heeft gehad.

Angelo is niet het enige kind van Gelmore, want hij kreeg met Marie dochtertje Shalina. In diezelfde post haalt Samantha keihard uit naar Marie: “Ik begrijp jouw jaloersheid want Gelmore heeft Shalina nooit als zijn dochter gezien.”

Deze harde woorden van Samantha zitten waarschijnlijk nog steeds dwars bij Marie en deze irriatie schrijft ze van zich af: “Deze vrouw is ook alweer zwanger van Robbie! Op naar pleeggezin voor kind vier.”.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending