Connect with us

Funny

Bedrijf dat s*kspoppen maakt zoekt testers en jij kunt solliciteren!

We raken allemaal weleens in de sleur bij onze huidige baan. Misschien dat de volgende vacature eindelijk voor meer uitdaging kan zorgen!

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en misschien is deze openstaande vacature dan iets voor jou! Een Engels bedrijf biedt je 22 vrije dagen te bieden en vrij op de nationale vrije dagen.

Wat er van je verwacht wordt: Je gaat de wereld over voor evenementen. Korting voor heel je familie en vrienden. Abonnement op de sportschool en een telefoon van de zaak. De Flexibele werktijden en het salaris zijn ook de moeite waard, namelijk 39.000 euro per jaar, gebaseerd op je wat je kan en wat je ervaringen zijn. Ook de werkzaamheden zijn gerust aangenaam te noemen, want het gaat om een vacature als tester voor sekspoppen voor het bedrijf Silicone S*x World.

Je hoeft geen ervaring in de business te hebben, maar je moet wel oog hebben voor detail. Ook moet je kunnen werken met hele strakke deadlines. Enige nadeel is dat er zoveel mensen op de vacature hebben gereageerd dat ze besloten hebben dat ze geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Maar ja, de aanhouder wint, dus gewoon opsturen als dit echt jouw droombaan is.