Connect with us

Showbizz

Bewijs: Temptation Island’s Heikki en Milou zijn nog samen

Het einde van Temptation Island 2019 nadert…  Tot nu toe is er nog weinig gebeurd en gedragen alle koppels zich voorbeeldig. Als het zo doorgaat gaan wij er vanuit dat de koppels (behalve Laura en Roger) elkaar in de armen vliegen en happy together doorgaan met leven. Alleen Milou is af en toe nogal losbandig en veel kijkers denken dat het daar toch nog misgaat. Nou lieve kijkers, wees niet bang… Want uit deze beelden blijkt dat Heikki en Milou nog samen zijn.

Heikki en Milou samen gespot
De makers van Temptation Island bouwen de spanning op, want het einde van het seizoen nadert. Er spookt maar één vraag door ons hoofd. Gaat er nog iemand de fout in? Of overleven alle koppels Temptation Island? Zeg nou zelf, als er iemand nog de mist in gaat is het Milou wel. Ze draait al dagen om Jietse heen en het is voor Jietse ‘een kwestie van tijd’. Toch heeft Jietse waarschijnlijk te weinig tijd gehad om Milou te verleiden, want Heikki en Milou zijn nog gewoon samen.

Eerder werden ze ook al samen gezien tijdens het uitgaan met Jietse(!) en andere Temptation-kandidaten, maar dit keer dus gewoon met z’n tweetjes. De twee zijn namelijk afgelopen week samen gespot in Roosendaal en de foto’s check je hieronder.