Connect with us

Showbizz

Bewijs: Verleiders van Temptation Island worden dus wél betaald

Published

on

Het is vast weleens door je hoofd gegaan: worden die verleiders nou eigenlijk betaald om zo hun best te doen en krijgen ze een bedrag als ze een kandidaat vreemd laten gaan? Geef toe, Cherish deed vorig jaar wel héél erg haar best om Tim om haar vinger te winden. Hoewel Rick Brandsteder (presentator) vorig jaar nog ontkende dat verleiders betaald kregen, blijft er niets minder waar en krijgen ze wel degelijk (dikke) knaken voor hun daden.

Temptation Island verleiders krijgen betaald
Het is je vast niet ontgaan dat verleiders érg hun best doen om de kandidaten vreemd te laten gaan. En hey, dat is natuurlijk ook ‘hun taak’ toen ze besloten zich op te geven als verleider voor het programma. Hoewel de vraag al eerder is gesteld: ”Krijgen verleiders nou eigenlijk betaald?” werd dit altijd ontkracht. Toch blijkt nu niets minder waar en krijgen de verleiders dikke knaken voor hun werk.

Bekijk hieronder de video waarin televisierecensente Angela de Jong vertelt dat Temptation Island verleiders wél betaald krijgen.

Uit de video blijkt dat verleiders maar liefst €3.000 voor een kus krijgen en als ze een kandidaat in bed krijgen ontvangen ze €10.000.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending