Connect with us

Viral

boer harm zonder masker betrapt tijdens omkleden voor optreden

Published

on

Wie op dit moment echt enorm populair is, is Boer Harm. Iedereen zingt mee met zijn nummers vol dubbele betekenissen, en zelfs voor kinderen is er sinds afgelopen vrijdag een speciale versie van ‘Brommers Kieken’. Wij durven te voorspellen dat Boer Harm binnenkort miljonair zal zijn met zijn rap-act. Hij heeft al 300 optredens geboekt in zijn overvolle agenda, en voor een half uur optreden met zijn vriendin Grietje als DJ vraagt hij 3300 euro. Een snelle rekensom leert dat dit neerkomt op 990.000 euro. Een lucratieve manier om te rappen over je boerenleven met een masker op.

Een van de succesfactoren is waarschijnlijk het masker, gemaakt door Sergey Mezhericher en te koop via Etsy voor ongeveer 500 euro. Dit masker is gebaseerd op ‘Friar Tuck’, een monnik uit Robin Hood, en niet speciaal voor Boer Harm ontworpen. Een slimme investering die veel geld oplevert.

Lange tijd was er onduidelijkheid over de identiteit van Boer Harm, maar dankzij de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ weten we nu zeker dat David Bouman de man achter het masker is. Dit domein staat namelijk op naam van Grietje, zijn DJ en vriendin.

Als je gemist hebt dat Boer Harm eigenlijk David Alfred Bouman is en eerder nummers produceerde voor artiesten als Sevn Alias en Blake onder de naam Fordays, dan heb je waarschijnlijk ook geen idee hoe hij er echt uitziet. Veel mensen weten dit niet, waardoor het mysterie rondom Boer Harm blijft bestaan. Er circuleren nu beelden uit het Friese Blije waarop een man zonder masker te zien is die zich omkleedt als de boerenrapper. Wij denken niet dat dit hem is, want David Bouman ziet er anders uit. Bovendien schijnt dit specifieke masker voor een paar tientjes te koop te zijn op Temu. We voorspellen daarom dat tijdens carnaval 2025 veel mensen zich als Boer Harm zullen verkleden.

Trending