Connect with us

Viral

Conducteur laat zich niet bedreigen, tilt man op en smijt deze op de grond van station Hoorn

Published

on

Op social media gaan beelden rond van een conducteur die donderdag op hets station van Hoorn duidelijk niet met zich liet sollen. Zo pakt de conducteur een 21-jarige man hardhandig aan. Hij tilt de man in de lucht en smijt hem daarna op de grond. Volgens de politie is bedreiging en mishandeling aan het adres van de conducteur aanleiding van deze vechtpartij geweest.

Op de video is te zien hoe de 21-jarige man voor de toegangspoortjes van perron op de grond ligt. De conducteur probeert hem op te tillen, terwijl een andere medewerker van de NS probeert te schoppen. Wanneer de jongen opstaat krijgt hij een rake klap van de conducteur, waarop de jongen probeert terug te meppen. Daarna tilt de conducteur de jongen omhoog en smijt hem op de grond.

Op social media kan de conducteur op veel bijveel rekenen, maar de NS heeft laten weten dat zij dit soort geweld van hun personeel afkeuren. Ze zijn met de betrokken collega’s in gesprek en doen onderzoek wat er aan dit incident vooraf is gegaan. De politie heeft laten weten dat zij na 20.00 uur een melding kregen van een conducteur die zou zijn bedreigd en mishandeld op station Hoorn.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending