Connect with us

Viral

De vechtpartij in Groningen na mogelijke vergiftiging van hondje heeft een vervolg

Published

on

We hebben je vandaag een video voorgeschoteld van een vechtpartij in de Groningse Oosterparkwijk. Ons is ter oren gekomen dat er recent een hondje in die wijk is overleden na het eten van een balletje met een spijker erin, dus is het logisch dat hondenbezitters extra alert zijn. En zeker als je ziet dat iemand een balletje aan jou hond probeert te geven.

Het gerucht gaat dat dit ook de reden is waarom een vrouw los ging met een knuppel op een man voor de Jumbo. Het verhaal kent een vervolg, want de man die deze week klappen heeft gehad met een knuppel is onder het mom van een zonnebril terugbrengen verhaal gaan halen bij de vrouw die hem met een knuppel geslagen heeft. En de man die op Tik Tok bekend staat als ‘Libellisth’ heeft zijn avonturen dan ook vastgelegd.

In die video’s is te zien dat de man de mensen opzoekt die hem hebben aangepakt, maar ook is te zien dat de politie hem aanspreekt en later zelfs op komt halen thuis. Vanmiddag heeft het conflict echt zijn kookpunt bereikt, want de man is aangehouden nadat er een melding binnen was gekomen over een man met een wapen (of dat erop leek).

Trending