Connect with us

Showbizz

Deze Temptation Island VIPS deelnemers verwachten een baby

Published

on

Al eerder was bekend dat het koppel Channah en Quentin, bekend van Ex on The Beach mee gaan doen aan Temptation Island VIPS. Helaas zal de ultieme relatietest maar van korte duur zijn, want tijdens de deelname van Temptation Island VIPS vertelt Channah dat zij zwanger is.

Wij kunnen het zelf ook nog niet geloven, maar op haar Instagram maakt Channah bekend dat zij en Quentin een baby verwachten. Bij de post schrijft ze: “Meet the parents.”

Vroegtijdig gestopt
Het was voor de opnames van Temptation Island VIPS nog niet bekend dat Channah zwanger was. Pas in Thailand maakte zij dit heugelijke nieuws aan RTL en de producent Zodiak bekend dat zij in verwachting is. RTL en de producent Zodiak hebben samen besloten om er vroegtijdig een einde aan te maken en het koppel naar huis te sturen. Zo kunnen zij rustig wachten op de komst van hun kleine.

Andere deelnemende koppels
Naast dat we nu zeker weten dat Channah en Quentin meedoen aan Temptation Island VIPS, gaan er ook geruchten over andere koppels die meedoen. Het is nog niet bevestigd, maar Pommeline en Fabrizio van het oude seizoen Temptation Island zouden de ultieme relatietest aangaan. Ook Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing zouden meedoen aan het programma. Er gaan ook geruchten dat oud-deelnemer van ‘Oh Oh Daar gaan we weer’ Damian Diepeveen en zijn vriendin Shirley Christina meedoen aan het nieuwe seizoen. Of deze geruchten ook waar zijn moeten we alleen nog even afwachten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending