Connect with us

Funny

Die ijsblokzakjes gebruik je dus al je hele leven verkeerd

Published

on

Soms kom je van die dingen tegen die je leven toch wel iets makkelijk gemaakt zouden hebben. Zo is het ook het geval met dit ijsblokjes-verhaal.

IJsblokjeszakjes

Iedereen kent ze wel, die zakjes waar je ijsblokjes in maakt. Water erin, vervolgens in de vriezer en een paar uur later heb je een aantal ijsblokjes die je direct kunt gebruiken. Alhoewel direct soms een wat groot woord is: je moet ze namelijk eerst uit het zakje krijgen en dat is zeker niet altijd even makkelijk.

Er zijn veel manieren om dit te proberen. Je kunt ze natuurlijk proberen eruit te drukken, alleen doet dit na het derde klontje al best wel pijn aan je handen. Er zijn ook mensen die slaan ermee op het aanrecht of een tafel, alleen zijn lang niet meer alle ijsklontjes meer heel.

Toch is er een oplossing. Sterker nog, we doen dit eigenlijk ons hele leven al verkeerd en dat is eigenlijk best wel jammer.

Hoe het wel moet

Vergeet alle brute kracht, het is eigenlijk heel eenvoudig maar je moet het net maar even weten. Zodra je de ijsblokjes uit de diepvries hebt gehaald, dien je de zak aan de twee zijkanten vast te pakken om deze vervolgens uit elkaar te trekken.

Ditzelfde doe je met het zakje aan de boven en onderkant. Zo gaan de verbindingen die er eerst voor zorgden dat de ijsklontjes netjes op hun plaats bleven, open en ontstaat er als het ware een grote zak waarin alle blokjes te vinden zijn. Zo eenvoudig kan het zijn.

Dat ziet er dus zo uit

Omdat het in tekst misschien niet helemaal duidelijk is, hebben we een video voor je opgedoken die laat zien hoe dat nu precies in zijn werk gaat.

Hier komen we wederom tot de conclusie dat het eigenlijk erg eenvoudig is. Misschien wel te eenvoudig.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending