Connect with us

Showbizz

Dit is het bewijs dat dit Temptation Island-koppel nog samen is

Published

on

Bijna iedereen is het er wel over eens: Temptation Island 2019 is tot nu toe het saaiste seizoen ooit en dat wordt ook mede mogelijk gemaakt door het saaie koppel Laura en Roger… Aanstaande donderdag is aflevering acht te zien op televisie (aflevering negen op Videoland) en tot nu toe is er nog niet veel gebeurd. Maar er is al goed nieuws voor één van de koppels, want het lijkt erop dat deze twee nog steeds happy in love zijn en dit is het bewijs. Spoiler alert: ze zijn toch niet zo saai als dat het lijkt. 

Temptation Island 2019 koppel
Laura en Roger zijn het saaiste Temptation Island-koppel ooit. Ze gaan op tijd naar bed, gaan de verleiding niet aan en Laura gedraagt zich als moeder van de andere meiden. Iedereen gaat er daarom ook vanuit dat ze het wel overleven, maar er is nu ook bewijs dat het Temptation Island-koppel nog samen is. In het programma Goedele On Top vertelt Roger namelijk dat de twee op een hele bijzondere plek sεks hebben gehad ná Temptation Island. Het lijkt er dus op dat Laura en Roger nog samen zijn én helemaal niet zo saai.

Temptation Island sεks
Goedele Liekens is in het programma Goedele On Top eerlijk tegen Roger en zegt tegen hem: “Als je jou en Laura bezig ziet, dan denk je dat jullie een saai koppel zijn. Ik denk dan: zij hebben een saai sεksleven. Eén keer per week doen ze het op missionaris en klaar.” Maar het (sεks)leven van Laura en Roger is helemaal niet zo saai. Het blijkt dus dat het Temptation Island-koppel op de terugreis van Temptation sεks hebben gehad in het vliegtuig! Roger vertelt in het interview dat het waar is: “Zij moest gaan plassen en ik moest ook plassen. Maar ik vond dat ze redelijk lang weg bleef. Dus, we hebben een moment gehad voor ons.” Dit betekent dat Laura en Roger nu bij de zogenoemde Mile High Club horen en helemaal niet zo saai zijn. Bekijk hieronder het hele interview met Roger.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending