Connect with us

News

Dit koppel gaat Love Island presenteren

Published

on

Temptation Island is waarschijnlijk bijna ten einde, maar gelukkig hebben we al een goede opvolger gevonden. Binnenkort start namelijk het eerste Nederlandse seizoen van Love Island en wij kunnen niet wachten. Over de deelnemers is nog vrij weinig bekend, maar wel kunnen we nu alvast verklappen wie het programma gaan presenteren.

Love Island
In Duitsland en andere landen was het een groot succes en wij hoeven ook niet lang meer te wachten, want Love Island komt eraan. Yay! Wie deelnemen aan het programma is nog onbekend, maar wie het gaan presenteren is eindelijk bekend gemaakt. Net als bij Temptation Island presenteert ook een Belgisch-Nederlands duo het nieuwe Love Island. We hebben het over Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Holly Mae ken je wellicht van Goede Tijden, Slechte Tijden en Viktor is de zoon Gert Verhulst (van Samson & Gert). Hoe leuk?

Love Island: wat we kunnen verwachten
Singles brengen maar liefst zes weken door in een luxe villa in een tropisch oord, op zoek naar ware liefde. De kandidaten moeten niet alleen elkaar verleiden, maar ook jou als kijker thuis. Wij als kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven en wie wij het sterkste koppel van het eiland vinden. Love Island is vanaf mei te zien bij RTL5.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending