Connect with us

News

Dit Resort Is Net Zo Mooi Als De Malediven, Maar Dan Goedkoper

Het zeer luxe Stella Island Luxury Resort in Griekenland heeft nóg een groot voordeel: het is uitsluitend toegankelijk voor volwassenen. Ideaal als je geen kinderen blieft tijdens je vakantie.

Met name het zwembad van het resort springt in het oog. Zelf noemen ze het ‘lagoon style’, wij trekken liever de vergelijking met de Malediven. Je weet wel, de eilandengroep waar je droomaccommodaties kunt boeken tegen exorbitante prijzen. De Griekse evenknie is gelukkig ietsje betaalbaarder. En dichterbij, ook dat.

Je vindt het Stella Island Luxury Resort op Kreta, nabij Chersonissos. Waarschijnlijk associeer je die plaats met stomdronken zuipjeugd en slechte discotheken, maar klaarblijkelijk kennen ze er ook luxe. Naast een resort, is het namelijk ook een spa waar je ultiem gepamperd kunt worden. ‘Om je lichaam en geest in hun natuurlijke balans te brengen.’

Nog iets anders dat die natuurlijke balans alleen maar ten goede komt: in dit resort geen spelende, rennende, schreeuwende kinderen. Mensen die jonger zijn dan 15 jaar komen hier namelijk niet binnen. Nog een extra reden om te gaan: het resort bevindt zich op 500 meter van het strand.

Stella Island op Kreta. Voordelig naar Stella Island

Stella Island Luxury Resort & Spa (Griekenland Chersonissos ...