Connect with us

Funny

Dit speelgoed uit de jaren 90 is nu véél geld waard

We hebben er allemaal mee gespeeld in ‘the 90s’. Maar welk speelgoed is nu geld waard geworden? We hebben een lijst voor je met speelgoed waar je nu een (meer dan) mooi zakcentje mee kunt verdienen.

1. Belle en het Beest videoband

Videobanden zijn niet meer zo actueel, maar als je de juiste versie van Belle en het Beest hebt, dan heb je een goede koop gedaan, ooit. De Black Diamond-editie uit 1991 van deze videoband is 8077 euro waard…

2. Furby

Heb jij een Furby gehad? Dan is er een kans dat hij meer waard is geworden. Zo is er een Furby uit 1998 recent verkocht voor 630 euro en een andere limited editon, ging voor 360 euro over de toonbank.

3. M.U.S.H.A. voor Sega Genesis

Dit spel is maar liefst 450 euro waard en komt uit 1990.

4. G.I. Joe

Een complete set van dit actiefiguur kan je zomaar 270 euro opleveren! Katsjing!

5. Hotwheels

Heb je deze auto’s uit de Treasure Hunt-serie, dan kan dat serieus geld overleveren. Een compleet pakket van deze Hotwheels werd recent verkocht voor 1390 euro.

6. Lego

Lego is tijdloos en dat blijkt, complete sets leveren nog steeds veel geld op, vaak meer dan je denkt. Dus jouw favoriete speelgoed van vroeger, is nog steeds geld waard…

7. Magic kaarten

Heb jij vroeger met Magic kaarten gespeeld, dan zouden deze wel eens veel geld waar kunnen zijn. Heb je zeldzame exemplaren, dan kun je tot wel 25.000 euro vangen.

Er is nog meer… Wat dacht je van Happy Meal-speelgoed? (zie #8)

Pagina's: 1 2 3