Connect with us

Showbizz

Dit zijn alle verleidsters van Temptation Island VIPS 2019

Vier koppels brengen binnenkort weer gesplitst een vakantie door om te kijken of ze de ’temptation’ kunnen weer staan. Een nieuw seizoen Temptation Islands VIPS staat weer voor ons klaar en natuurlijk geen nieuw seizoen, zonder nieuwe verleiders. Wij hebben alle ladies die gaan verleiden voor je op een rij gezet.

 

1. Djamiah

De sensuele, half Spaanse Djamiah (24) is naast restaurantmanager ook danseres in een club. Ze weet als geen ander hoe zij haar lichaam in de strijd moet gooien om een man het hoofd op hol te brengen.

2. Daniëlle

Daniëlle (28) is een slimme vrijgezel en komt absoluut geen aandacht te kort. Ze gaat rechtstreeks op haar doel af en verwacht in Temptation Island niet op de achtergrond te verdwijnen.

3. Julia

Julia (21) is stoer, zelfverzekerd en heeft voor haar werk bij de Marine een paar jaar op Curaçao gewoond. Daar heeft ze flink wat militairen het hoofd op hol gebracht.

4. Cheyenne

De Zeeuwse Cheyenne (22) valt op getinte mannen met tattoos, maar moeten niet te gespierd zijn. Ze is voor niets of niemand bang, is gek op sensatie en gaat geen verleiding uit de weg.

5. Mira

Model Mira (20) sierde op 18-jarige leeftijd de cover van het bekende mannenblad Playboy. Als Playmate kan ze elke man rond haar vinger winden.

6. Lisa

Lisa (22) is zeker geen standaard meisje. Ze heeft een spontane, energieke en losse levensstijl. Daarmee weet ze iedere man te verleiden.

7. Shané

De knappe en ietwat verlegen Shané (19) lijkt op het eerste gezicht lief en onschuldig, maar schijn bedriegt. Ze is een meisje van stille wateren en diepe gronden.

8. Diana

Danseres Diana (20) is alweer twee jaar vrijgezel, maar heeft hier zeker geen problemen mee. Ze gaat de villa niet in om echte liefde te vinden, maar kickt erop om iemand te versieren zonder dat er gevoelens in het spel zijn.

9. Angi

De Poolse Angi (22) woont al tien jaar in Nederland, maar houdt zich nog wel aan wat Poolse tradities. Zo wil ze altijd goed verzorgd zijn en wil zeeen man echt ‘pleasen’.

10. Lie

Model en influencer Lie (24) is de ex van Fabrizio. Hij zal sterk in zijn schoenen moeten staan om weerstand te bieden aan de verleidingen van haar spannende tatoeages op haar prachtige lichaam.

11. Brenda

De 25-jarige Brenda lijkt misschien onschuldig, maar dat is ze zeker niet. Met een drankje op lijken al haar grenzen te vervagen, waardoor iedere man een prooi voor haar wordt.

12. Michelle

Michelle (25) is geen vreemde in het verleiden van mannen. Het spel der verleiding gaat haar dan ook goed af. Deze Gooische schone gaat heel ver en kent geen enkele gêne.

13. Kaylee

Schoonheidsspecialiste en model Kaylee (22) moet de mannen van zich af slaan, met haar wulpse uitstraling. Ze geeft zich helemaal over aan het spel en is een echte hartenbreekster.