Connect with us

Showbizz

Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island 2020

Published

on

Een dag nadat bekend is geworden dat het nieuwe seizoen van Temptation Island ‘gewoon’ in Nederland te bekijken is, zijn ook de koppels voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. VIJF heeft de deelnemende koppels op een rijtje gezet. Het gaat om Christian en Angela, Gianni en Melissa, Arda en Elke en Karim en Roshina.

Christian en Angela

Het eerste koppel uit het nieuwe seizoen van Temptation Island is afkomstig uit Vlaanderen. Het gaat om de 28-jarige Christian en de 26-jarige Angela. De twee zijn al acht jaar samen en wonen daarvan al zeven jaar samen. In Temptation Island moet Christian het wantrouwen van Angela wegnemen. Een moeilijke uitdaging, want zij is uiterst jaloers.

Christian Angela Temptation Island

Gianni en Melissa

Het volgende koppel dat meedoet aan de ultieme relatietest is Gianni (27 jaar) en Melissa (23 jaar). De twee zijn nog maar net een jaartje samen, maar zijn al snelbij elkaar ingetrokken .Toch vertrouwt Melissa haar vriend niet helemaal. Dat hij aan het begin van hun relatie vreemd is gegaan, helpt niet echt mee.

Gianni Melissa Temptation Island

Arda en Elke

Bij Arda en Elke is het omgedraaid. Het is juist de man die zijn vraagtekens zet bij het gedrag van de vrouw. Elke was in het verleden een ware losbol en heeft dat nog niet helemaal losgelaten. Daar maakt Arda zich wel eens zorgen om. Maar mochten ze deze relatietest goed doorkomen, dan denken de twee aan een toekomst samen.

Arda Elke Temptation Island

Karim en Roshina

Karim heeft heel wat te bewijzen aan Roshina in het nieuwe seizoen van Temptation Island. De 23-jarige Karim is tenslotte niet altijd trouw geweest in zijn relatie. Zo ging hij al vroeg in de relatie vreemd en deed hij aan online daten en webcamseks. Lukt het in Temptation Island alsnog om het vertrouwen van de 27-jarige Roshina te winnen?

Karim Roshina Temptation Island

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending