Connect with us

News

Dit zijn de koppels van Temptation Island 2019

Published

on

Het aftellen voor Temptation Island 2019 is al lang begonnen, maar nu komt de startdatum wel héél dichtbij. Op donderdag 14 februari kunnen we weer genieten van héél veel drama in de naam der liefde (of beter gezegd: lust). Vier koppels gaan de ultieme relatietest aan. Benieuwd wie die koppels zijn? RTL maakte de acht deelnemers zojuist bekend.

1 Rodanya en Morgan

Het Nederlandse stel Rodanya en Morgan (allebei 20) is drie jaar bij elkaar. Morgan maakte twee keer een slippertje en heeft nog één laatste kans. Tijdens Temptation Island moet Morgan Rodanya’s vertrouwen terug winnen.

2 Demi en Sidney

De 22-jarige Demi en 21-jarige Sidney zijn ook al drie jaar bij elkaar. Ze ontmoetten elkaar tijdens een feestje en wonen inmiddels twee jaar samen. De twee zijn altijd samen en weten niet hoe de ander doet wanneer er verleiding is. Hoog tijd om dat te testen.

3 Laura en Roger

Laura (21) en Roger (23) komen uit Gent en ontmoetten elkaar tijdens een stapavond. Ze begonnen als friends with benefits, maar werden daar al gauw te jaloers voor. Het werd een stukje ingewikkelder toen Laura voor vijf maanden naar Spanje ging. Bij Temptation Island willen ze kijken of ze zich allebei kunnen gedragen zonder de ander.

4 Milou en Heikki

De 23-jarige Milou en de 24-jarige Heikki ontmoetten elkaar op een motorcrosswedstrijd. Milou was daar met haar (inmiddels ex-)vriend, maar viel voor Heikki. Ze zijn nu acht maanden bij elkaar. Milou is behoorlijk jaloers: Heikki wordt dagelijks gecontroleerd en ze kent al zijn wachtwoorden uit haar hoofd. Als ze Temptation doorkomen, gaan ze samenwonen.

Trending