Connect with us

Showbizz

Eén van de Ex On The Beach ‘Terror Twins’ heeft abortus gepleegd

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is begonnen en de Terror Twins zijn ook weer aanwezig in de villa om voor heel veel drama te zorgen. De twee zusjes lijken altijd heel veel lol te hebben samen, maar ze hebben ook heel veel verdriet gehad. Zo heeft één van de Ex On The Beach ‘Terror Twins’ namelijk abortus gepleegd…

Abortus
De ‘Terror Twins’ van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars lijken een geweldig leven te hebben, maar dat leven is echt niet altijd zo perfect. Sharon vertelde namelijk in een interview dat ze abortus heeft gepleegd. Ze was drie jaar samen met haar vriend en kwam erachter dat ze zwanger was. “We wilden het kindje houden, ondanks dat het niet gepland was. Hij gebruikte anabolen en zei dat ik daar niet zwanger van kon worden. Ik zat dan ook niet aan de pil, maar blijkbaar kon het dus wel…”

Na drie maanden besloten ze het toch weg te halen, omdat het slechter ging met hun relatie. De vriend van Sharon ging niet mee naar de abortuskliniek, maar haar tweelingzus Esmee wel. Alleen kon zij niet echt serieus blijven tijdens het bezoek aan de kliniek… “Ik kon niet meer! Ik moest mee naar het ziekenhuis en werd de wachtkamer uitgestuurd. Ik schoot in de lach!”

Nog steeds veel pijn
Sharon vindt het nog steeds een goede beslissing dat ze het kindje heeft weg laten halen, maar heeft het nog wel steeds moeilijk ermee. “Het doet me nog steeds veel pijn als ik een kindje zie op straat.” Ze hoopt ook snel haar droomman te vinden, want ze wil voor haar 26e een kind.