Connect with us

Showbizz

EOTB-deelneemster Nikki zegt zwanger te zijn van Ronnie Flex

Published

on

Ken je Nikki van Ex On The Beach: Double Dutch nog? De reality-ster is nu 19 weken zwanger en ze zegt dat Ronnie Flex de baby daddy is. WHAT?! Het schijnt dat ze in december 2018 het bed heeft gedeeld met de rapper en toen zwanger is geraakt van hem. Betekent dit dat Ronnie Flex voor de tweede keer papa wordt? Lees hieronder snel verder. 

Tweede kind Ronnie Flex?
Vorig jaar werd Ronnie Flex voor het eerst vader en kreeg hij samen met dj Wef een dochtertje, Nori Dua. Volgens EOTB-deelneemster Nikki wordt Ronnie voor de tweede keer vader, want zij is nu 19 weken zwanger en het zou van hem zijn. In de uitzending van 6 Inside vertelt ze: “Het was even schrikken in het begin. Maar dan zie je de echo en voel je het kindje trappen en vind ik het heel leuk. Het was niet gepland.” Daarvoor liet ze weten dat ze wegens privé-omstandigheden van Ronnie geen duidelijke ja kan geven op de vraag.

Reactie Ronnie Flex
Ook is er een foto van Ronnie Flex en Nikki in een bed, die gemaakt zou zijn in december. Nikki laat weten dat de twee in die periode elkaar vaak zagen en spraken. Nikki vertelt ook in het interview over de reactie van Ronnie Flex: “Ronnie weet van de zwangerschap, maar hij zegt er niet veel over. Ik stuur veel berichtjes. Ik heb geen zin in gedoe en we zijn nu oké met elkaar.” Op de vraag of het echt zo is zegt ze ‘ja’. Het management van Ronnie Flex laat aan RTL Boulevard weten dat het nieuws grote onzin is en dat het uit de lucht is komen vallen. “Als er sprake was van een zwangerschap, dan had Ronnie dat in de afgelopen maanden moeten horen van haar en dat is zeker niet gebeurd,” laat het management weten.

Benieuwd naar het interview met EOTB-deelneemster Nikki? Bekijk hem hier vanaf minuut 41.

Trending