Connect with us

Funny

Er bestaat een telefoonoplader met kerstverlichting en die wil je echt hebben!

Halloween is al een een week voorbij, wat betekent dat er niet veel tijd overblijft totdat we beginnen met versieren voor Kerstmis. Nu houden de meesten van ons echt van kerstverlichting, sommigen van ons hebben ze zelfs het hele jaar door opgezet, omdat het echt de gezelligste sfeer geeft. Dankzij Amazon kunnen we onze telefoons nu zelfs versieren met kerstverlichting en die feestelijke sfeer overal mee naartoe nemen. De productbeschrijving zegt: “Je zult het hele jaar door enthousiast zijn.” Ik denk dat we het moeten geloven.

Amazon verkoopt telefoonopladers met kerstverlichting.

Als het gaat om thuisartikelen en over het algemeen niet echt noodzakelijke aankopen, is Amazon DE plek om te winkelen. Je kunt wasmiddel, enge hondenmuilkorf en een strandloungestoel met een gezichtsgat om te lezen kopen, allemaal op één plek en zonder het comfort van je bed te verlaten.

Je hebt nooit geweten dat je het nodig had, tot dit moment.

Dit jaar verkopen ze kerstverlichting iPhone-opladers en ze zijn zo schattig als het maar kan zijn. Het idee achter het product is om “een feestelijke gloed te bieden wanneer deze wordt aangesloten terwijl deze uw telefoon oplaadt.”

De productbeschrijving zegt dat het laadsnoer lang genoeg is en 10 LED-lampjes van verschillende kleuren heeft, die oplichten wanneer de lader wordt gebruikt.

Het heeft tien LED-lichten.

De kerstlichtlader kost $15, waardoor het het perfecte Secret Santa- of White Elephant-geschenk is (of, laten we eerlijk zijn – een klein geschenk voor jezelf).

Lichten gaan branden wanneer de lader wordt gebruikt.

“Ik was sceptisch over hoe goed deze eigenlijk zouden werken, maar ze zijn geweldig. Ze zijn schattig en laden de telefoon heel goed op. Ik kocht ze voor mijn vrienden en ze zijn er dol op. Kanttekening, ik wou dat de koorden wat langer waren, maar ze zijn trouw aan hun beschrijving! ”Eén persoon beoordeelde het product.

De lader is echter alleen compatibel met iPhones. We kijken er naar uit wanneer de verkoper ons de Android-versie ervan gaat verstrekken.