Connect with us

Viral

Fans trekken diamant van 20 miljoen euro uit voorhoofd van Lil Uzi Vert

Published

on

Je zal maar 20 miljoen euro hebben liggen waar je even niet meer weet wat je ermee moet doen. Symere Bysil Woods, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Uzi Vert, had daar last van in februari van dit jaar, maar heeft 20 miljoen euro goed besteed. Namelijk door het plaatsen van een roze diamant in zijn voorhoofd.

Daar val je zeker wel mee op, maar je bent ook gelijk een wandelende schietschijf. Er zijn natuurlijk wel wat mensen die zo’n diamant zouden willen verkopen en die 20 miljoen op een andere manier zouden willen besteden. Bleek ook wel tijdens een optreden bij het Amerikaanse festival Rolling Loud. Lil Uzi Vert sprong in de menigte en eenmaal tussen het publiek trokken fans de diamant uit zijn voorhoofd.

Lil Uzi Vert heeft de diamant nog steeds, maar het is niet bekend hoe de dure steen weer bij de rapper terechtkwam. In juli liet de rapper trouwens de diamant weer uit zijn voorhoofd verwijderen, omdat deze voor bloedingen zorgde. Voor het optreden tijdens Rolling Loud liet hij de steen terugzetten. De vraag die op je lippen brandt… De steen is met behulp van kleine metalen plaatjes onder de huid aangebracht. En op de plaatjes is het juweel gezet. Normaal zijn de steentjes kleiner en heb je minder kans op infecties, dat is in het geval van Lil Uzi Vert dus anders en heeft hij veel risico op infecties.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending