Connect with us

Showbizz

‘Gaby Blaaser deed bizarre casting-eis voor mannen Bachelorette’

Published

on

In aflevering 12 zagen we hoe Gaby Blaaser en Joey van Herle bekend maakten dat ze al binnen twee weken na de opnames uit elkaar zijn gegaan. En hoewel ze nog een lijntje uitgooide naar Jordy Jahmal, lijkt de blondine geen liefde overgehouden te hebben aan de show.

Twijfels over concept

Dat verbaast deelnemer André Montijn allerminst. “In mijn ogen vind je de liefde niet als je in korte tijd met achttien heren gaat daten”, stelt de Zwollenaar op de website In De Buurt. Uiteindelijk won Joey dus. “Ik denk dat hij een terechte winnaar was. Een hele lieve jongen, de ideale schoonzoon. Van te voren wist ik het niet zo, maar achteraf dacht ik: hij verdient het. Maar helaas.”

Maximaal 37 jaar

André moest zelf in aflevering 3 al zijn koffers pakken. “We hebben nét niet de raakvlakken die ik echt zoek.” Dat terwijl hij het wel ‘heel gezellig had’ met Gaby. “Niet zoenen, maar wel knuffelen en lachen.” De cocktailshaker denkt dat zijn leeftijd hem uiteindelijk de das omdeed. “Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig diezelfde avond viel ik af.”

De gestelde eis is vrij opmerkelijk, want ná de show gaf Gaby juist in meerdere interviews aan dat ze ‘nu alleen nog naar minstens even oude mannen’ wilde gaan kijken. Joey vond ze achteraf gezien veel te jong.

Was ze wel oprecht?

“Ik denk dat dit voor Gaby een mooie carrièreboost was. Liefde vinden in korte tijd bij achttien mannen is toch niet te doen?” De reünie-episode vond hij ‘een grote poppenkast’. “Ik werd wel gebeld door de productie, maar vanwege corona konden ze mij niet uitnodigen. Bullshit, zei ik. Ik ben gewoon niet interessant genoeg voor de kijkcijfers. En dat beaamden ze..”

Toch heeft André geen spijt van zijn deelname. “Ik kreeg onwijs leuke reacties van iedereen. Dat ik zo mezelf ben gebleven. Het klopt ook wel, ik ging er blue in. Ik had geen strategie, deed gewoon mijn ding. Natuurlijk hoopte ik op een relatie met Gaby, daarom deed ik ook mee. Maar de mooiste prijs van deze reis zijn de vriendschappen tussen de mannen.”

Mogelijk gaan we hem vaker op de buis zien. “RTL was ook onder de indruk van mijn rustige voorkomen op de buis. Wellicht dat zich ooit een nieuw format aandient waar ik voor te porren ben. Zeg nooit nooit!”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending